KOREDA 2022: SVARTSTRÅLE

Om arrangementet

Vi inviterer til en reise gjennom gåtefulle skyggelandskap med lysende figurer og lydbilder du ikke visste fantes. Her møter du forunderlige figurer som tar deg med inn i en annen verden av skygger og bevegelser. Bli med på en reise for sansene og slipp fantasien løs. Hva finnes der inne? Hva vil du høre? Hvem vil du møte? Et underlig vesen? En ny verden? En ny venn? Velkommen til SVARTSTRÅLE – et visuelt og musikkdramatisk verk med skyggeskulpturer og lysende objekter, skygger, bevegelser og dans. Det er en helt ny type skyggeteaterforestilling med nykomponert musikk og inkluderer i tillegg en utstilling av lysende skulpturer. SVARTSTRÅLE tar publikum med på en reise der musikken, lydene, bevegelsene, lyset og skyggene forteller historien. Forestillingen er helt uten ord og passer derfor for et flerkulturelt publikum. Passer for: alle fra 10 år og oppover, men kan også passe for et yngre publikum Medvirkende: Scenekunstnere: Karstein Solli (N) og Karina Nielsen (DK). Regissør: Steve Tiplady (UK) Scenograf og skulptør: Nina Borge (N) Komponister og musikere: Amund Ulvestad (N) og Bernt Isak Wærstad (N)